Liga Campionilor are un nou sponsor; O bancă importantă a semnat cu UEFA

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

UEFA a reuşit să atragă un nou sponsor pentru Liga Campionilor, Supercupa Europei, Youth League şi Futsal Champions League Finals. Înţelegerea a fost semnată pentru perioada 2018-2021.

Începând din sezonul următor, cupele europene vor intra într-un nou ciclu. Pe lângă sistem de calificare în faza grupelor, echipele vor avea parte şi de bonusuri mai mari, care vor proveni din noile înţelegeri pe care le-a semnat UEFA. Unul dintre aceste parteneriate este cu Banco Santander – companie ce va intra din 2018 în galeria celor care sponsorizează cupele europene.

UEFA a anunţat pe site-ul oficial că Banco Santander se alătură sponsorilor care investesc deja bani în Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Youth League. Parteneriatul este valabil în perioada 2018-2021 şi se poate prelungi, dacă cele două părţi nu vor avea motive de nemulţumire.

Banca a sponsorizat până în acest an Formula 1 și urmează să înlocuiască Uni Credit în Liga Campionilor.

Banco Santander este al treilea sponsor pe care UEFA îl anunţă oficial pentru ciclul financiar 2018-2021, din Liga Campionilor. Ceilalţi doi sunt Heineken şi Nissan, care au anunţat că au semnat prelungirea actualelor înţelegeri pe care le au cu forul european.

Banco Santander a fost înfiinţată în 1857 şi are mai mult de 131 de milioane de clienţi în 10 ţări.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...