/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Inventivitate fără limite. Au îngropat un furtun în Nistru pentru a transporta alcool în țara vecină

missing
29 noiembrie 2017, ora 09:11

După ce au aflat că mai multe persoane transportă peste frontiera de stat alcool etilic, ofițerii de investigații din Direcția regională NORD au desfășurat verificări în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră „Soroca”.

În rezultat, la marginea sat. Vasilcău, r-nul Soroca, polițiștii de frontieră au depistat un furtun care ducea de pe mal în râul Nistru. Furtunul cu o lungime de 30 m și un diametru de 20 mm, din primele cercetări s-a stabilit că nu a fost folosit, neprezentând careva mirosuri specifice.

La ora actuală, angajații Poliției de Frontieră continuă să întreprindă măsuri de investigație, cu acumularea probelor, inclusiv cu scopul identificării tuturor persoanelor implicate în contrabanda cu alcool. Totodată, polițiștii de frontieră de comun cu omologii din Ucraina au intensificat acțiunile de patrulare comună a perimetrului de frontieră din regiune.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram