Cazul copilului de șapte ani găsit într-o fântână din Verejeni; Tatăl adolescentului, arestat pentru 30 de zile

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tatăl adolescentului de 14 ani din Verejeni, care şi-a împușcat prietenul în vârstă de șapte ani, va sta 30 de zile sub arest în izolator. Decizia a fost luată astăzi de către magistrații Curții de Apel Chișinău.

Tatăl adolescentului a declarat că singurul motiv pentru care se face vinovat este că a lăsat pe pat arma cu care a fost împușcat băiatul de șapte ani, în loc să o pună în seif.

„Am lăsat-o pe pat. Eu legal sunt vânător. Zic să o iau la lucru și să mă duc la vânătoare și mi-am adus aminte că trebuie să începem pescuitul și din fugă am urcat în mașină și arma a rămas pe pat”, a menţionat acesta citat de TV8.

Reamintim că tragedia a avut loc în satul Verejeni, Telenești pe 19 noiembrie. Băiatul de 14 ani le-a povestit oamenilor legii că a apăsat pe trăgaci și l-a rănit pe prietenul său de 7 ani la umărul stâng.

Ulterior, el l-a luat în brațe și l-a dus la fântâna din ogradă pentru a-lspăla pe față. În timp ce îl ținea cu o mână, iar cu cealaltă scotea apă, l-ar fi scăpat în fântână.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...