/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Impostoare sau primar dur? Se declară „șefă” a Primăriei, deși nu a ales-o nimeni

missing
27 noiembrie 2017, ora 19:13

„Șefă” o să fiți atunci când o să vă aleagă locuitorii municipiului Chișinău în funcția de primar general. Până atunci sunteți o impostoare ordinară, instalată acolo ilegal și protejată de Partidul Democrat”. Nici un primar ales nu poate să-și trateze astfel subalternii, care sunt funcționari publici și se supun, în primul rând, legii și mai apoi indicațiilor superiorilor”, a menționat deputatul PL, Valeriu Munteanu.

Deputatul PLDM, Maria Ciobanu, i-a dedicat Silviei Radu o frământare de limbă:
„Din întâmplare aflând ce s-a întâmplat”, zice primara impostoare Silvia Radu!
La primar, la primărie, o întâmplare s-a-ntâmplat:
O primară, din întâmplare, a ajuns în primărie
Și-a tâmpit!”

„Silvia Radu și-a marcat terenul asemeni unui bulldog. Îndrăzneala, însă vine de la GBC”, a comentat și consilierul „Partidului Nostru”, Ilian Cașu.

Am contactat-o pe Silvia Radu pentru o reacție, dar nu ne-a răspuns la telefon, iar purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, a precizat că PD nu are nici o legătură cu activitatea primarului interimar al Capitalei.

Reporter: PARASCOVIA SPIC

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram