Recomndări #diez pentru marți, 28 noiembrie. Evenimente la care să mergi în ultimele zile cu miros de toamnă

pexels-photo-556958
Foto: rawpixel.com

Ultimele zile de toamnă vin cu evenimente pictate în culori monocrome și îmbrăcate în miros de frunze uscate și ploaie. Marți te așteaptă o serie de evenimente, care te vor face să te bucuri din plin de anotimpul cu gust dulciu de prune și poamă.

# „Casa inimii” / Expoziția tânărului pictor / Victoria Kara /

Fotografia postată de Viktoria Kara.

Victoria Kara vă prezintă proiectul personal „CASA INIMII” care, are menirea de a ilustra o emoționantă poveste despre Patrie, despre îndeletnicirile și cultura poporului Găgăuz din Republica Moldova. Cu o grijă deosebită, pictorița păstrează amintirile despre locul unde și-a petrecut copilăria; iar acum, ele toate prind viață pe pânză. Evenimentul are loc la Biblioteca Publică Bogdan Petriceicu Hasdeu în perioada 16-30 noiembrie. Detalii urmăriți pe pagina de Facebook.

# Invitația la vals

Fotografia postată de Teatrul Geneza Art.

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș. Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. Spectacolul începe la ora 19:00, mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook.

# Spectacol „Ultima zi din viața lui Mihai Eminescu”

Fotografia postată de Teatrul Laborator „Arta și Gândul”.

Teatrul Laborator „Arta și Gândul” vă invită pe 28 noiembrie la spectacolul „Ultima zi din viața lui Mihai Eminescu”.
Un spectacol despre viața, activitatea și drama marelui poet al neamului nostru Mihai Eminescu, despre oamenii care l-au înconjurat: Veronica Micle, Titu Maiorescu, Ion Creangă etc. Scenariul este bazat pe fapte reale. Informații găsiți pe Facebook.

# Movie Night „City Of Angels” Tucano Coffee Brazil

Fotografia postată de Tucano Coffee.

Încet-încet trecem spre sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000. Marți, 28 noiembrie, la Tucano Coffee Brazil, vrea să te bucure cu un film minunat – „City of Angels”. O distribuție superbă și un film, pur și simplu, genial.  Filmul va fi proiectat în limba engleză, la ora 19:00. Intrare liberă, informații adiționale găsiți pe Facebook. 

#Privé Fashion Events

Fotografia postată de Privé Fashion Events.

Privé Fashion Events organizează un show fashion spectaculos, care îi aduce pe același podium pe cei mai în vogă creatori vestimentari ai momentului. La data de 28 noiembrie, la Zity Mall începând cu ora 18:00, veți putea urmări prestațiile a 9 designeri de top cu 9 colecții excepționale. Detalii adiționale găsiți pe pagina de Facebook. 

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente