(FOTO) Accident grav în Floreşti; Doi tineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi trei sunt internați în stare gravă la spital, după ce două automobile s-au ciocnit

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi tineri în vârstă de 22 şi respectiv 23 de ani au decedat, iar alte trei persoane cu vârstele cuprinse între 20 şi 25 de ani au fost internate în stare gravă la spital în urma ciocnirii a două automobile. Totul s-a întâmplat duminică, la ieşirea din satul Vărvăreuca din raionul Floreşti.

Potrivit poliției, două automobile de model Opel Omega şi Volkswagen Passat s-au ciocnit frontal. În automobilul de model Volkswagen Passat se aflau patru tineri din raionul Drochia. În urma impactului, șoferul automobilului în vârstă de 22 de ani a decedat la faţa locului, iar un alt tânăr în vârstă de 23 de ani care se afla pe bancheta din fată a decedat la spitalul raional Floreşti.

Alţi doi tineri de 20 și respectiv 25 de ani care se aflau pe bancheta din spate a aceluiași automobil, dar și conducătorul mașinii de model Opel Omega în vârstă de 25 de ani, din Floreşti, sunt internați în stare gravă la spital.

Victimele au fost supuse unor expertize medico-legale pentru a se stabili dacă se aflau în stare de ebrietate în momentul accidentului.

Poliţia investighează cauza accidentului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...