Jocuri, teatru și film. Recomandări de evenimente la care să mergi în ultima duminică de toamnă

V9NAVJAMYH
Foto: Rawpixel.com

Ultima duminică de toamnă, deși vine cu puțin soare, promite să fie frumoasă. Pune pe pauză rutina zilnică și colorează-ți zilele gri cu evenimente dulci-amărui. Echipa #diez îți sugerează o serie de activități pentru 26 noiembrie, cea din urmă duminică a acestui anotimp.

# Iubirea la proști

Fotografia postată de Teatrul Naţional Eugene Ionesco.

Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, adică un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revin onoarea şi plăcerea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. Spectacolul începe la ora 18:30, mai multe detalii găsește pe pagina de facebook a evenimentului.

# Opera Carmen

Fotografia postată de Teatrul National de Opera si Balet Maria Biesu.

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” te invită într-o seară de duminică la un spectacol de excepție. În scenă vor urca nume notorii din Moldova, dar și de peste hotarele ei. Evenimentul începe la ora 16:00, detalii despre bilete găsești pe pagina de facebook.

# Training EU ȘI LUMEA MEA pentru Centrul ICAR

Fotografia postată de Academia Nicolae Dumitrescu.

Primul training din această serie „Eu și lumea mea: călătorie de autocunoaștere și dezvoltare” este o invitație de descoperire a energiilor și resurselor interioare. Se spune că toate răspunsurile sunt în noi, rămâne doar să ne acordăm timp ca să le găsim. Evenimentul se va desfășura la ASEM începând cu ora 9:30, mai multe detalii găsești pe facebook.

# Serată Amicus

Fotografia postată de Amicus  Chisinau.

Amicus te invită la o nouă serată, unde vor fi multe jocuri, activități distractive și oameni frumoși la chip și suflet. Dacă nu ai prieteni cu care ai putea merge, nici o grijă, o să ți-i faci acolo. Evenimentul începe la ora 18:00, detalii găsești pe facebook.

# Crima din Orient Express

Fotografia postată de Cinema Patria.

Renumitul detectiv belgian Hercule Poirot investighează uciderea unui american înstărit care călătorea cu trenul Orient Expres, cel mai faimos tren din lume. Un film care te ține în suspans, îl vei putea viziona duminică la cinematograful Patria. Pentru detalii accesează pagina de facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente