(foto) De la căști până la scutere electrice –ce au căutat și ce au găsit chişinăuienii în magazinele Darwin

Începând de ieri, timp de trei zile consecutive, în rețeaua de magazine Darwin are loc mult așteptatul „Black Friday”. Numai în acest weekend puteți achiziționa cele mai noi gadget-uri și accesorii cu o reducere de până la 50%. Locuitorii capitalei, dar şi oaspeţii ei au fost invitați în magazine să-și caute device-urile dorite și iată ce au găsit!

cutmypic (9)

„Analizând standul cu laptopuri, mi-a captat atenția acest MacBook Pro. Pe oricine aș fi întrebat, toată lumea îl laudă, așa că pentru mine ar fi o opțiune perfecta. În ceea ce privește funcționalitatea și exteriorul, îmi place foarte mult. Are un trackpad foarte comod și panoul tactil Touch Bar”, a menționat Gabriela.

 

„Îmi place mult să joc și să urmăresc cum se dezvoltă gameplay-ul. De obicei, utilizez computerul sau joystick-ul, dar am primit un model special de căști care îmi permite să mă simt implicat direct în acțiune. Am cumpărat jucăria asta numai pentru mine!”, a spus Ion.

 

cutmypic (2)

 

 

„Nu îmi pasă de marca telefonului și nu sunt dependent de Apple. Mi-a plăcut culoarea albă și roz a acestui smartphone. Acest Xiaomi Redmi Nota 4X, ei spun că este bun, nu mai rău decât alte modele de top. Foarte mulțumit de preț: l-am luat în rate timp de 12 luni, va fi necesar să plătesc 420 de lei lunar”, a menționat Vera.

 

 

 

„Am cumpărat un magic mouse. Este ușor și destul de practic. Forma și structura sa oferă o alunecare confortabilă, ceea ce face controlul mai simplu şi mai sigur. Pe site a costat 1900 de lei, dar astăzi l-am cumpărat cu 1700 de lei, o reducere foarte bună”, a precizat Sergiu.

cutmypic (4)

 

 

„Am 6 ani şi jumătate. Îmi place să vizionez vloguri și să mă joc. Am nevoie de căști noi, așa că astăzi mi le-am cumpărat”, a mai adăugat Daniel.

 

cutmypic (5)

 

„Am acum un iPhone 6+ și caut unul nou. Dacă ați încercat vreodată să vă folosiţi de un produs Apple, este puțin probabil că o să treceţi la alt brand. Ecranul noului iPhone e unul dintre cele mai bune ecrane din lume – totul arată viu şi frumos. Telefonul în sine este foarte compact și convenabil de utilizat. În general, ultima versiune este tare de tot, pur şi simplu cosmos!”, a subliniat Eugeniu.

 

 

 

„Deși sunt o tânără mămică, la Darwin caut o jucărie pentru mine. Gyroboard este un lucru interesant. Cred că voi găsi timp pentru el. Mai ales că aceste poate fi o alternativă excelentă pentru bicicleta mea, în ceea ce priveşte activitățile în aer liber și plimbările”, au spus Olga și Elis.

 

„M-am deplasat mult timp pe scutere, doar că pe acelea obișnuite. Am impresia că foarte curând, vom trece cu toții la transportul electric, deci de ce să nu începem cu un scuter electric?”, a menționat Sergiu.

 

„Samsung a echipat, în cele din urmă, modelul său de top cu o cameră dublă și a adăugat o stabilizare optică ambelor module. Acum puteți înregistra fotografii netede și fotografii clare nu numai în regim normal, ci și cu un zoom optic dublu. După cum înțelegeți, pentru mine o cameră bună în telefon este o chestiune de principiu. În plus mă uimește ecranul. Galaxy Note 8 este „infinit”, adică cu rame subțiri, în timp ce tastați textul și fotografiați cu o singură mână, este destul de practic”, a zis Denis.

 

„Am găsit o dronă ideală pentru mine.  O jucărie atât de serioasă: o cameră performantă și dimensiunile mici au devenit un factor decisiv pentru mine atunci când aleg un gadget. Dispune de o nouă stabilizare încorporată a aparatului foto din trei unghiuri – poți filma asemeni unui profesionist  și, în același timp, nu este o dronă grea”, a precizat Alex.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente