/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Bucătarii unui fast-food dau muzica la maxim, iar locatarii se plâng că nu pot dormi noaptea din cauza muzicii

24 noiembrie 2017, ora 18:29

Bună seara domnișoară! Spuneți-mi vă rog frumos în localul cela în afară de muzică, vă mai uitați pe la oră, poate vă gândiți că deranjați vecinii cu muzica aceasta. Huiește tot etajul!. – Ne cerem scuze, muzica o închidem!

Femeia spune că s-a plâns de mai multe ori la poliție, dar a sunat și la local pentru a-i ruga politicos să închidă muzica, dar de fiecare dată era ignorată. Și vecinii Silviei sunt nemulțumiți de zgomotul din timpul nopții.

Gălăgia este imposibilă. Au fost cazuri când pe la trei de noapte când muzica cânta tare, tare. Sunt momente când nu prea se aude, dar sunt momente și anume noaptea, mai ales după 12, 1 anume se pornește la volum maxim”.

E în fiecare seară muzica până târziu și cred că ar trebui de luat o hotărâre pentru a nu mai fi până atât de târziu sau pentru a nu fi așa mare zgomot până târziu sau mai încet. Nu știu”.

Administratoarea restaurantului a spus ca nu vrea să comenteze acuzațiile vecinilor, pentru că nu este împuternicită. Potrivit ei, bucătăria funcționează 24 din 24 de ore, iar în timpul nopții în local rămâne bucătarul și doi curieri. Nici administratoarea nu înțelege de ce cântă muzica până noaptea târziu. Solicitați de TV8, cei de la localul de alimentație publică ne-au spus că au soluționat problema și muzica nu mai cântă.

Dacă sincer eu mă duc acasă, iar după ce plec nu știu ce se petrece”.

Ni s-a făcut ceva timp m-ai înainte și deja am normalizat, adică până la 10, așa și este”, Iulia administratoarea Kebab-ului

Contactați de TV8, polițiștii responsabili de acest sector au spus că la ei nu a parvenit nici o plângere de la locatari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram