Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge în prima zi de weekend

1

Chiar dacă vremea afară e răcoroasă, nu e un motiv suficient de bun încât să te închizi în casă! După o săptămână întreagă de așteptare, weekendul a venit, deci trebuie să-l savurezi la maxim și să-ți încarci bateriile să-ți ajungă cât pentru încă o săptămână. Echipa #diez a făcut o selecție de evenimente pentru prima zi din acest sfârșit de săptămână.

# Bookselfie continuă!

Alege o carte interesantă pe care ai vrea să o donezi, fă un selfie cu ea și vino cu această fotografie la Liceul Teoretic „Gaudeamus”. Intri în așa fel în concurs, și poți câștiga zece cărți în schimbul uneia. Detalii depre eveniment, aici.

# Hurts Desire | Tour Concert | Moldova

hurts

Una dintre cele mai îndrăgite și autentice proiecte synth-pop, HURTS, ajung pentru prima dată cu un mega concert în Republica Moldova în data de 25 noiembrie 2017. Concertul face parte din noul turneu internațional HURTS de promovare al albumului “Desire” ce urmează a fi lansat pe 29 septembrie. Turneul “Desire” include țări precum Finlanda, Germania, Polonia, Elveția, Rusia, Olanda, Ucraina și altele. Toate detaliile despre mult-așteptatul concert, le găsiți aici.

# Champagne Showers | One year of BarBar

Pe 25 noiembrie, BarBar aniversează un an de la deschidere și are de gând să-l sarbătorească cu mult fast. S-a împlinit un an de când stafful creează cu multă dedicare, atmosfera pentru fiecare oaspete! Dacă ești un vizitator fidel și vrei să sărbătorești alături de ei, aici afli toate detaliile despre eveniment.

# Istorii fără cuvinte

Spectacolul realizat de Teatrul-Studio de Improvizaţie ZaO nu conţine nici un cuvînt, nu este pantomimă. E o dramă imprevizibilă şi hazlie. „Hazlie pînă la imprevizibilitate”, spun autorii. Dacă vrei să vezi un spectacol neobișnuit și nonconformist, ai șansa să o faci sâmbătă. Detalii, aici.

# „Casa inimii” – Expoziția tinerei pictorițe Victoria Kara

Victoria Kara își prezintă proiectul personal „Casa Inimii” care, are menirea de a ilustra o emoționantă poveste despre Patrie, despre îndeletnicirile și cultura poporului Găgăuz din Republica Moldova. Cu o grijă deosebită, pictorul păstrează amintirile despre locul unde și-a petrecut copilăria; iar acum, ele toate prind viață pe pânză. Dacă vrei să vezi expoziția, intră aici pentru detalii.

# Training „Eu și lumea mea”

Schimbarea continuă este cel mai important proces pentru o persoană care tinde spre succes. Asta este ideea de la care pornește trainingul „Eu și lumea mea”. Primul training din această serie este o invitație de descoperire a energiilor și resurselor interioare. Se spune că toate răspunsurile sunt în noi, rămâne doar să ne acordăm timp ca să le găsim. Dacă vrei să afli mai multe despre această teorie, găsește tot ce te interesează pe pagina de facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente