/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Dodon, inimă zburdalnică. Ce spune Ceban despre cheful Președintelui din weekend

23 noiembrie 2017, ora 18:15

Imaginile video cu cheful de la Condrița au fost postate pe internet de către deputatul rus Oleg Paholkov. Acesta a venit în Moldova împreună cu soția sa. Distracția a început cu raliurile prin pădure. Igor Dodon a făcut și o demonstrație. Și cum să vină oaspeți tocmai de la Moscova, iar moldoveanul, fie el și președinte, să nu taie un porc?

Se pare că rușii mănâncă porcul altfel. Când a văzut cum este gătit porcul, deputatul Oleg Paholkov a spus că moldovenii sunt „sălbatici”: „Iată așa oameni sălbatici sunt moldovenii. Câteva clipe în urmă am pârlit porcul, l-am tăiat. Iată așa minunat mâncăm”.

Cheful a continuat cu un pahar de vin în beciul reședinței. Invitații au ascultat imnul Rusiei, intonat de un cor bisericesc. Igor Dodon s-a lăudat că în acest an a făcut personal zeci de tone de vin.

Cheful s-ar fi dat în weekend, chiar de referendum. Purtătorul de cuvânt al președintelui, Ion Ceban, ne-a spus că distracția ar fi avut loc sâmbătă. Ceban a mai menționat că Paholkov a venit la invitația lui Igor Dodon și că și-ar fi achitat singur călătoria. Deputatul rus scrie, însă, pe Facebook, că s-a plimbat timp de două zile ATV-ul prin pădure. Oleg Paholkov a mai fost în Moldova, la invitația socialiștilor. În cadrul unui interviu cu ocazia aniversării operațiunii Iași-Chișinău, deputatul rus a spus că la 23 august poporul moldovenesc sărbătorește nu doar eliberarea de sub ocupația fascistă, dar și de români. Anterior, Igor Dodon a fost criticat pentru faptul că a organizat cumetria fiului cel mic la reședința prezidențială de la Condrița, care este o instituție de stat. Președintele a spus atunci că a sărbătorit o zi de naștere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram