(FOTO) Şi-au reutilat motocicletele pentru a putea transporta lemne; Doi tineri reținuți la frontiera „Briceni”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Două motociclete, fără număr de înmatriculare și reutilate pentru transportarea de încărcături, au fost reținute la frontiera „Briceni”. Mai mult, un conducător auto nu deținea niciun act de însoțire pentru motoretă, iar altul i-a reușit să fugă de la fața locului, abandonând transportul.

Potrivit polițiștilor, două motociclete, care se deplasau pe traseul ce leagă orașul Briceni de satul Cotiujeni au fost oprite pentru verificarea actelor. Conducătorii auto nu s-au supus cerințelor continuând să se deplaseze, în viteză, iar la câțiva kilometri distanță, au încercat să se ascundă.

La scurt timp, în apropierea nemijlocită de linia de frontieră s-a depistat una din motociclete și proprietarul acesteia. Tânărul nu a putut prezenta actele de însoțire pentru motocicletă și a refuzat să declare motivul nesupunerii față de cerințele polițiștilor de frontieră.

Totodată, echipa de control a depistat nu departe cea de-a doua motocicletă abandonată, conducătorul auto reușind să fugă de la fața locului. În rezultatul verificărilor ulterioare acesta a fost identificat.

Din cercetările primare s-a constatat că ambele motociclete, fără plăcuțe de înmatriculare, au suportat modificări în construcție, acestea fiind adaptate la transportarea lemnelor.

Unitățile de transport au fost ridicate și au fost plasate pe teritoriul SPF „Briceni”, până la finalizarea cercetărilor.

La ora actuală, polițiștii de frontieră întreprind măsurile speciale de investigație, cu acumularea probelor, iar conducătorii auto riscă să fie trași la răspundere contravențională.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...