/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Briefing „tradițional” la justiție. Cu hârtie în loc de tabletă, dar după „modelul” PD

missing
22 noiembrie 2017, ora 19:00

„În ziua de marți sau miercuri a fiecare săptămâni, ne propunem să ieșim în fața dvs”, a declarat Anatolie Munteanu, secretat general de stat.

Cei de la Ministerul Justiției neagă că s-ar fi inspirat de la PD: „Să ne asigurăm că aceste lucruri ies din pereții ministeriali, ajung la receptorii potriviți. – Adică inițiativa vă aparține? – Exact”.

Coincidență sau nu, inițiativa celor de la Ministerul Justiției, condus de democratul Vladimir Cebotari, vine după ce PDM a anunțat că va evalua miniștrii înaintați de partid. Funcționarii care nu se vor încadra în criteriile democraților ar putea fi chiar demiși.

„Partidele trebuie să fie libere să-și aleagă mecanismele sale de lucru, iar structurile guvernamentale trebuie să-și cântărească puterile și să ia decizii”, a menționat Anatolie Munteanu.

În cadrul primului briefing „tradițional”, secretarul general de stat a prezentat o inițiativă legislativă privind măsurile și serviciile destinate minorilor sub 14 ani care comit infracțiuni. Și-a citit însă discursul de pe foaie – nu de pe tabletă, ca cei din PD.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram