(video) Alege școala potrivită copilului tău doar prin câteva click-uri pe educatia.md

elevi-scoala

Acum poți alege instituția de învățământ potrivită copilului tău. Doar prin câteva click-uri poți vizualiza poziția oricărei școli din Moldova, în clasamentele locale, regionale și naționale. Acum aceasta e posibil pe educatia.md.

Portalul va oferă accesul la analize pertinente şi obiective ale învăţământului din Republica Moldova. De asemenea, puteţi vizualiza statistici referitoare la învățământul general la nivel de țară, raion, municipiu, UTA Găgăuzia și instituții distincte de învățământ.

Această pagină conţine studii şi sinteze de politici educaţionale, elaborate de către experţii societăţii civile şi cercetătorii din mediile academice. Pentru a vizualiza sau descărca studiul executaţi un click pe pictograma în cauză. Pagină vă oferă posibilitatea să descărcaţi Fişa şcolii, document ce conţine o caracteristică succintă a instituţiei de învăţământ.

Portalul a fost elaborat de Institutul de Politici Publice în cadrul Proiectului „Consolidarea colectivităţilor şcolare: creşterea rolului părinţilor şi comunităților în guvernarea educaţiei”, finanțat de Fundațiile pentru o Societate Deschisă prin intermediul Fundației Soros-Moldova.

Statisticile afişate se bazează pe datele deschise publicate de către Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării şi Biroul Naţional de Statistică.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente