(video) Ion Ceban, după referendum: „V-am prevenit, Primăria a ajuns pe mâna PD. Totul rămâne pe conștiința celor care au chemat la boicot”

ceban1

Fracțiunea PSRM a ieșit în fața presei pentru a vorbi despre situația din Chișinău și acțiunile viitoare ale partidului. Liderul partidului, Ion Ceban, a enumerat toate lucrurile pe care PSRM le-a realizat pentru municipiul Chișinău și despre inițiativele pe care le-a avut socialiștii. Consilierul s-a expus pe scurt și despre situația în care se află Primăria după referendumul care a eșuat. El spune că Primăria a ajuns pe mâna Partidului Democrat și că asta rămâne pe conștiința celor care au chemat la boicot plebiscitul. 

„V-am prevenit. O să ajungeți cu un Chirtoacă șantajabil, și cu Silvia Radu, care e controlată de PD în fruntea Capitalei. Eu v-am prevenit, de ce nu ați ieșit la referendum?” i-a întrebat Ion Ceban pe cetățeni. Chiar și așa, consilierul a spus că continuă să reprezinte interesele tuturor chișinăuienilor, chiar și a celor care nu au ieșit la vot.

Totodată, socialistul a declarat că pentru fracțiunea lor, numirea Silviei Radu în funcția de primar interimar este ilegală, iar unicul om cu care vor discuta în continuare la nivel municipal este Nistor Grozavu.

Printre toate inițiativele pe care le-a enumerat Ceban se numără organizarea audiențelor săptămânale cu cetățenii, dublarea beneficiarilor care primesc compensații de 40% pentru achitarea facturilor, păstrarea a 60 de instituții de învățământ, anularea impozitelor pentru pensionari și persoane cu dizabilități, cantine sociale, indemnizații și altele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente