(VIDEO) Tânăr în stare de ebrietate avansată la volan, reținut de polițiști după ce a ajuns cu mașina într-un panou

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 23 de ani, locuitor al satului Corjeuți, raionul Briceni, a fost depistat în trafic de ofițerii INP conducând în stare de ebrietate avansată pe străzile din Edineț.

Acesta a fost somat să stopeze mașina, însă în timp ce inspectori de patrulare se apropriau de automobil, șoferul a efectuat o manevră în spate, a accelerat și a continuat deplasarea. La doar câteva sute de metri, tânărul a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un panou, blocând ușile mașinii.

Într-un final, șoferul a fost scos de la volanul automobilului, fiind supus testării cu apăratul Drager, rezultatul era de 1,14 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

La moment, tânărul este documentat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, nesupunerea agentului de patrulare și conducerea vehiculului fără permis de conducere.

INP îndemnă conducătorii auto să nu consume alcool atunci când urcă la volan, deoarece starea de ebrietate la volan este una dintre cauzele producerii accidentelor rutiere grave.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...