Recomandări #diez. Evenimente la care poți să mergi marți, o zi colorată de toamnă

29-tumblr-blogs-for-photographers
Foto: Photodoto

Zilele de toamnă ne bucură cu apusuri spectaculoase și răsărituri roz-arămii. Pentru un început frumos de săptămână, echipa #diez îți recomandă o serie de evenimente, la care poți să te alimentezi cu hrană spirituală într-o zi de marți.

# Anastasia Palii la Republica

Fotografia postată de Cenaclul Republica.Anastasia Palii este membră a atelierului Vlad Ioviță, coordonat atât de bine de Dumitru Crudu. În urma multor sâmbete și altor zile, Dumitru propune o serie de poeți formați la atelier pentru lecturi la Republica. Marți, 21 noiembrie, ora 18.00, sala Alexe Rău, la Biblioteca Națională a Republicii Moldova, sunteți invitați la o întâlnire cu poezia Anastasiei Palii. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

# Movie Night at Tucano Coffee Brazil „Some Like It Hot”

Fotografia postată de Tucano Coffee.

Ti-e dor de filmele clasice alb-negru?  Tucano Coffee te invită să vizionezi filmul „Some like it hot”. Petrece seara de marți într-o atmosferă plăcută, la Tucano Coffee Brasil la etajul doi, la 19:00. Filmul va fi în limba engleză. Intrare liberă. Informații adiționale găsiți pe facebook.

# Training: „Ieşi Din Umbră Şi Fă-te Auzit” cu Mihai Chisari

Fotografia postată de Consiliul Local al Copiilor şi Tinerilor (CLCT).

Echipa CLCT te invită la o discuție productivă alături de Mihai Chisari, un tânăr activist care a entuziasmat şi motivat sute de studenți şi tineri prin arta comunicării sale. Vino alături de prietenii tăi la o discuție ce te va motiva atât fizic cât şi spiritual, discuție cu subiectul: „Ieşi din umbră şi fă-te auzit!”. Detalii găsești pe pagina de facebook.

# Educația Mediatică pentru Tineri

Fotografia postată de Centrul National de Excelenta Profesionala pentru Bibliotecari.

Centrul Național de Excelență Profesională pentru Bibliotecari invită tinerii la trainingul „Educația Mediatică”, gratis. Pe parcursul trainingului vei învăța să faci distincția dintre un material jurnalistic bun și unul mai puțin bun, vei studia structura unei știri și vei înțelege conceptele de propagandă, dezinformare și părtinire. Pentru mai multă informație vizitează pagina de facebook.

# Workshop gratuit Grow Digital

Fotografia postată de Interportal.

Vrei să știi cum să promovezi afacerea în Internet ? Vrei să cunoști cum se creează campanii online? Speakerul Ivan Faina va împărtăși participanților cunoștințele și experiența sa. Vino la 21.11.2017, ora 18.30, în sediul National Business Center (bd. Ștefan cel Mare nr.73/1), etajul 1, oficiul 105. Locuri disponibile-40. Detalii urmărește pe pagina de facebook.

# Forum Internațional „Youth Entrepreneurship in a Modern Society”

Fotografia postată de ANTiM - Asociația Națională a Tinerilor Manageri.

A III-a ediție a Forumului va aduce în discuție și va genera soluții pentru dezvoltarea mediului de afaceri și antreprenoriatului social, contribuind astfel la creșterea nivelului social, economic și ecologic din cele șase țări participante. Evenimentul se va desfășura la Radisson Blu Leogrand Hotel, Chișinău, detalii despre bilete găsiți pe facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente