/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Coșuri de gunoi la prețul aurului. Cei de la „Spații Verzi” le țineau învelite în peliculă

missing
20 noiembrie 2017, ora 18:20

„Urnele care le-ați schimbat în parcul Pușkin nu știu de ce toate stau înfășurate în pungă de plastic, este un fel de design sau ce-i asta?”, a spus Silvia Radu.

„Ceea ce a treia zi a rămas nescoasă pelicula, cred că domnul Eliferie o să ne spună care e situația”, a menționat Petru Gontea, șef al direcției locativ-comunale.

„Ar fi cazul să avem o unificare a urnelor. Să fie o urnă pentru toți, să nu fie urne diferite la diferite colțuri, cu diferit design. Știți exact câte urne trebuie de schimbat în Chișinău?, a întrebat primarul interimar.

„Nouă ne-ar trebui cel puțin zeci de urne pentru a acoperi tot orașul. Noi acum avem în jur la 2000, plus încă 500 care vor fi instalate”, a declarat Petru Gontea.

Silvia Radu, i-a cerut șefului de la Direcția locativ-comunală să prezinte un plan de amplasarea coșurilor de gunoi. Deservirea unui coș, timp de un an, costă 4000 de lei.

„Automat după ce instalăm urna trebuie să găsim sursa de acoperire de deservire a acestei urne”, a mai adăugat Gontea.

„Mă interesează ce conțin aceste 4000 de lei. Domnul Gontea, să-mi prezinte informația până miercuri”, a conchis Radu.

Săptămâna trecută în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” au fost instalate aproximativ 200 de coșuri de gunoi. Costul uneia dintre acestea este de 2500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram