Frank Ribery ar putea să se retragă din fotbal; Cu cine îl va înlocui Bayern

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Presa din Germania anunță că transferul brazilianului Douglas Costa de la Șahtior la Bayern Munchen este ca și realizat, acesta urmând să-l înlocuiască pe francezul Frank Ribery, care se gândește la retragere.

Jucătorul lui Mircea Lucescu, în vârstă de 24 de ani, va aduce clubului ucrainean 35 de milioane de euro, în condițiile în care Șahtior Donețk l-a cumpărat de la Gremio, în 2010, cu 8 milioane de euro.

Douglas Costa ar deveni, astfel, al treilea cel mai scump transfer din istoria lui Bayern Munchen, după Javi Martinez (40 de milioane de euro) și Mario Gotze (37 de milioane), scrie Digisport.

Douglas Costa poate juca atât ca extremă dreaptă, cât și în banda stângă, precum și ca mijlocaș ofensiv, versatilitatea sa fiind chiar lucrul care l-a convins pe Pep Guardiola. Catalanul este cunoscut pentru faptul că preferă jucătorii polivalenți, care pot juca pe mai multe posturi, în funcție de sistemul ales și de adversar. Astfel, deși Mircea Lucescu e de părere că Douglas Costa îl va înlocui pe Robben la Bayern, cel mai probabil sudamericanul va juca în locul lui Franck Ribery.

Francezul de 32 de ani al lui Bayern are mari probleme la gleznă și presa din Germania scrie că fotbalistul va rata prima parte a pregătirii cu echipa bavareză, din luna iulie. Internaționalul francez traversează o perioadă grea, măcinat de accidentări, și se gândește chiar la retragerea din activitatea de fotbalist, din cauza frustrării provocate de absența îndelungată din teren.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...