Recomandări cordiale de la #diez pentru sâmbătă, 18 noiembrie

evenimente36
Foto: Ian dooley

Gata, puteți să vă relaxați. Munca s-a încheiat, iar distracția abia începe. Vezi unde poți să petreci seara de sâmbătă în Chișinău.

#1. Serata di Frutti di Mare e Pesce

Stimulează-ți papilele gustative într-o seară de sâmbătă. La data de 18 noiembrie la ora 18:30 sunteți invitați la Restaurantul Carmelo, la o cină specială cu fructe și cu un vin select italian Castelforte (pinot grigio). Organizatorii nu au uitat și de muzică. Veți avea posibilitatea să ascultați LIVE piese de Cătălin Hioara și Diana Vieru.
Preșul e 650 lei. Puteți rezerva locul la numărul de telefon 022260358 ori 068379328.
Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

#2. Students Party

Băieți și fete, Ziua Internațională a Studenților CONTINUĂ. Pe 18 noiembrie sunteți așteptați la Maraboo Club & More. Muzica va fi asigurată de Dj Tim Marcus. Pentru persoanele cu carnet de student intrarea este gratis și Discount 50% la SHOT HIROSHIMA. Party-ul se începe la 22:00. Rezervari la numărul de elefon 068758715. Detalii despre party, le găsiți aici.

#3. Degustare de vinuri Gitana Winery

Cum poate să se încheie o seară de sâmbătă pe o notă pozitică? Desigur la o degustare de vinuri. Sunteți invitați la o seară plină de vinuri gustoase, unde puteți vorbi tête–à–tête cu producătorul de băuturi. Sâmbata, 18 noiembrie, ora 19.00, la Vinoteca de pe str. Pușkin 15, aveți posibilitatea de a degusta și vorbi despre gama nouă „Autograf” de la Gitana Winery.
Costul degustării este 75 de lei per persoană. Rezervare la numărul de mobil 69055724. Dacă sunteți interesat(ă) de acest eveniment, accesați pagina de Facebook.

#4. Derby Madrileno

Fotbalul mare revine pe micile ecrane. Fanii lui Real Madrid și Atletico vor beneficia de surprize plăcute la difuzarea meciului. Veniți la Draft, pe strada Mircea cel Batrîn/9B. Haideți, să susținem echipile preferate la o halbă de bere cu multe, multe chipsuri. Detalii aici.

#5. Whatever Party!

Dacă stai pe gânduri ce să faci sâmbătă, dacă vrei să dansezi fără oprire, să te distrezi alături de prieteni, cel mai bun loc e BarBar! Whatever Party cu DJ Bishop, faci ce vrei, cu cine vrei și sub ritmuri neobișnuite la care te aștepți cel mai puțin. Vino la noi! Intrarea costă 150 de lei (2 drink-uri incluse). Detalii pentru rezervări 078 513 513 și despre eveniment aici.

#6. SumoBot Challenge Moldova

„SumoBot Challenge” 2017 – prima competiție națională de Sumo între roboții LEGO MINDSTORMS EV3. Competiția ”SumoBot Challenge” este organizată cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei. Numărul total de echipe care participă la competiție este 64. SumoBot este un concurs care motivează, încurajează și susține copiii pasionați de robotică și tehnologii să dezvolte abilități inginerești, necesare pentru proiectarea, construirea și programarea roboților. Competiția este populară la nivel internațional și este considerată unul dintre cele mai bune modele de ”competition based learning” (învățare bazată pe competiție). Regulile acestei competiții sunt preluate de la ”Baltic Robot Sumo” și inspirate de la competiția japoneză de lupte Sumo, în care luptătorii trebuie să scoată adversarul dintr-un ring rotund, folosind forța și greutatea proprie. Lupta se va da la Tekwill, de pe str. Studenților 9/11. Detalii despre eveniment aici.

#7 Acoustic Jam at Uptown Cafe

Vă place muzica live? Poftim, Andrei Glavan și prietenii lui vă invită la un concert unde o sa fie chitare, cajon, microfon și mulți oaspeți faini. Ne vedem sâmbătă seara începând cu orele 20:00.
Rezervări și info la numărul 078775701. Informații suplimentare despre concert aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente