Silvia Radu a „mustrat” doi funcționari de la Direcția Educație pentru hrișca cu insecte de la grădinița 157

chisinau.md

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a inspectat miercuri Grădinița nr. 157 din Capitală, pentru a verifica starea de lucruri la fața locului, ca urmare a unor sesizări recente din partea părinților copiilor, privind calitatea produselor alimentare și a insectelor depistate în hrișca oferită copiilor.

În urma controlului efectuat la fața locului de către primarul interimar, s-a constat că faptele prezentate în mass-media sunt reale. Au existat grave nereguli în procesul de alimentație. Produsele care erau destinate copiilor nu erau conforme cu normele sanitare. În urma acestora, edilul-șef, Silvia Radu, a dispus convocarea Comisiei de Disciplină a Municipiului Chișinău, pentru data de 16 noiembrie și a propus sancționarea Veronicăi Solomițchi, șefă a Direcției Educație, Tineret și Sport a sectorului Buiucani, precum și a lui Alexandru Fleaș director al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău.

Comisia de Disciplină a Municipiului Chișinău s-a întrunit în data de 16  noiembrie. În baza prevederilor legale, Comisia a acordat sancțiunea MUSTRARE celor doi angajați ai municipalității.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente