/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ „Sheriff” urcă în topul UEFA. Succesul vine după victoria împotriva „Lokomotiv-Moscova”

17 noiembrie 2017, ora 17:45

Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol a acumulat patru puncte din cele două partide jucate cu Lokomotiv Moscova. Reprezentativa Moldovei a înregistrat un egal pe teren propriu, scor 1-1, dar a reușit să se impună în deplasare cu 2-1.

După această victorie împotriva rușilor, „Sheriff” ocupă poziția 107 în Top-ul UEFA al cluburilor, cu 29 de poziții mai sus în comparație cu topul din luna octombrie. În sezonul trecut, gruparea tiraspoleană ocupa locul 159.

„Sherif” este lider în Divizia Națională. În plus, echipa joacă și în cupele europene, unde urmează să întâlnească acasă, joia viitoare, în penultima partidă din faza grupelor Europa League, formația cehă FC Zlin, poziționată pe locul 174 în clasamentul UEFA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram