Şase învinuiţi într-un dosar de huliganism şi-au tăiat venele chiar în sala de judecată, în Judecătoria Moscovei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Şase îninuiţi într-un dosar de huliganism au încercat azi, în cadrul unei şedinţe de judecată în Judecătoria oraşului Moscova să-şi taie venele. Despre aceasta scrie „Interfax” cu referire la avocatul unuia dintre învinuţi.

„Astăzi, în cadrul şedinţei, şase persoane au încercat să-şi taie venele chiar în sala şedinţei de judecată. A fost chemată ambulanţa, li se oferă ajutorul necesar”, a spus avocatul Şamil Yandarbaev.

Potrivit avocatului, toţi cei şase învinuiţi sunt originari din Cecenia. La şedinţă era examinată chestiunea privind prelungirea mandatului de arest. Yandarbaev a menţionat că aceştia se află în arest din 2015. „Sunt convins că pur şi simplu nu le-au rezistat nervii, a fost din disperare de cauză”, a spus avocatul.

Acesta a mai spus că nu ştie cum au reuşit învinuiţii să aducă lamele la şedinţă.

Presa rusă scrie că învinuiţii ar fi fost reţinuţi după ce, la data de 6 august 2015, între aceştia şi alţi clienţi ai unui restaurant din Moscova s-a iscat un scandal. Paznicul le-a făcut observaţie, iar aceştia au plecat. La scurt timp însă, tinerii s-au întors înarmaţi. Unul dintre angajaţii restaurantului a fost rănit în picior. În cadrul dosarului, oamenii legii au reţinut 13 persoane.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...