17:23:17 28.03.2024
Stiri

Fratele său a murit în mod MISTERIOS atunci când erau copii. După 50 de ani, o fotografie postată pe Facebook a SCHIMBAT TOTUL. Descoperirea ŞOCANTĂ a anchetatorilor

Știri 16.11.2017 21:48 Vizualizări1830 Autor: Ziarul National
Fratele său a murit în mod MISTERIOS atunci când erau copii. După 50 de ani, o fotografie postată pe Facebook a SCHIMBAT TOTUL. Descoperirea ŞOCANTĂ a anchetatorilor


Tânărul David Dearlove stă în faţa unui zid, ţinându-l în braţe pe micuţul Paul Booth. Imaginea a fost surprinsă în 1968, cu câteva săptămâni înainte ca Paul, copilul de un an şi şapte luni, să-şi găsească sfârşitul violent în casa în care locuia, scrie Washington Post, citat de gandul.info.

50 de ani mai târziu, când fotografia a apărut în news feed-ul din Facebook al lui Peter Booth, fratele său, acesta a decis să rupă tăcerea şi să spună ce nu a putut atunci când avea doar trei ani. Aşa s-a ajuns ca Dearlove, iubitul de pe atunci al mamei sale, să fie acuzat de uciderea micuţului Paul.

„David, fiul lui Dearlove a postat o fotografie cu tatăl său şi Paul şi acest lucru m-a înfuriat”, a declarat Booth, acum în vârstă de 53 de ani, în faţa instanţei. „Nu aş fi vrut să o văd din cauza a ceea ce i-a făcut lui Paul şi mie”, a adăugat el.

În 1968, Dearlove locuia împreună cu iubita sa, Carol Booth, şi cei trei copii ai acesteia, Paul, Peter şi Stephanie. Potrivit mărturiei din această săptămână, în faţa instanţei, Dearlove îi abuza fizic pe micuţi. Copiii erau lăsaţi afară în timpul nopţilor friguroase, erau loviţi cu pumnii şi ţinuţi cu capul sub apă.

Pe 1 octombrie 1968, seara, Carol a cerut disperată ajutorul unor vecini. Aceştia l-au găsit pe micuţul Paul inconştient pe canapea şi nu mai respira. David Dearlove încerca să-l resusciteze. Ambulanţa a venit şi l-a luat la spital unde, din păcate, a murit.

Potrivit procurorului, Paul a fost rănit în vreme ce se afla în grija lui Dearlove. „Post-mortem, pe trupul său s-au găsit vânătăi care apăruseră în perioade îndelungate de timp. Acestea sugerează că a fost abuzat fizic intenţionat o lungă perioadă”, a spus el.

Cu toate acestea, Dearlove, acum în vârstă de 71 de ani, îşi susţine în continuare nevinovăţia, afirmând că micuţul Paul a murit accidental după ce a căzut din pat, iar vânătăile le-ar fi căpătat în timp ce se juca.

Instanţa a concluzionat la vremea respectivă că este vorba de o moarte suspectă, ale cărei cauze sunt neclare. „Poliţia nu a luat nicio măsură împotriva lui Carol Booth sau David Dearlove şi cazul a fost efectiv închis”, a declarat procurorul.

Pe baza declaraţiilor de acum ale lui Peter, Dearlove a fost arestat. Fratele lui Paul a povestit în instanţă, în această săptămână, că în seara fatidică a coborât din dormitor pentru a bea apă şi a văzut cum iubitul mamei sale îl ţinea de picioare şi-l învârtea pe Paul, după care l-a lovit cu capul de şemineu. Copilul ţipa, iar mama a venit întrebând ce se întâmplă. „De frică, am fugit sus şi m-am culcat”, a povestit Peter, menţionând că a păstrat tăcerea de teama lui Dearlove.

Procurorul a susţinut că din analizele experţilor reiese că moartea lui Paul a fost rezultatul unui atac deliberat, cu o forţă mai mare a impactului decât ar fi căzut din pat. Experţii sunt aşteptaţi să depună mărturie în următoarele trei săptămâni.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md