/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Accident în lanț la Sîngerei. Două persoane, transportate la spital, iar una a decedat pe loc

16 noiembrie 2017, ora 16:50

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliției Sîngerei, Lilia Harea, a declarat pentru TV8 că accidentul a fost provocat de șoferul automobilului de model Skoda Superb care a ieșit la depășire și ar fi lovit o mașină de model Opel Zafira, care se deplasa în aceeași direcție.

Ulterior mașina de model Skoda a fost proiectat într-un alt automobil de model Reanult Cango care venea din partea opusă.

Harea a precizat că șoferul automobilului Renault și o pasageră din automobilul Skoda, în vârstă de 18 ani, au fost transportați cu mai multe traumatisme la Spitalul municipal Bălți, iar o femeie în vârstă de 48 de ani, care se afla în Renault, a decedat pe loc până la venirea ambulanței.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului de Poliție Sîngerei care urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram