/VIDEO/ O femeie, atacată și jefuită pe o stradă din sectorul Rîșcani. Un tânăr a fost reținut

16 noiembrie 2017, ora 09:31

În cadrul investigaţiilor s-a constatat că, individul ar fi atacat-o prin surprindere şi ar fi deposedat-o de geanta personală, în care se aflau bani, telefon mobil şi bunuri materiale în valoare de aproximativ 9 000 lei.

Bănuitul a fost identificat ulterior şi încătuşat într-un parc din sectorul Râşcani al Capitalei, fiind escortat la Inspectorat, unde şi-ar fi recunoscut complicitatea. El s-a dovedit a fi în vârstă de 22 ani şi este originar din Chişinău. În cadrul acţiunilor procesual-penale bănuitul ar fi fost recunoscut de către victimă, iar banii sustraşi ar fi fost cheltuiţi şi bunurile materiale vândute.

Actualmente atacatorul este cercetat penal pentru jaf şi este suspectat că ar mai fi comis infracţiuni similare pe teritoriul Capitalei. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram