Vin, muzică și mâncare. Vino la Wine & Music Fest „Underland” – primul și unicul festival din lume desfășurat sub pământ

1,_992x489

International Wine & Music Fest „Underland” se află la a doua ediție și va avea loc pe 17 februarie 2018, la Combinatul de Vinuri „Cricova”. Eveniment organizat de Agenția de Relații Publice „Profile”, în parteneriat cu Combinatul de Vinuri „Cricova”.

International Wine & Music Fest „Underland” – primul festival al vinului și muzicii stradale din Moldova și unicul festival din lume, care se desfășoară în totalitate în galeriile subterane. Festivalul este menit să promoveze cultura vinicolă și a patrimoniului Complexului Cricova într-un context inedit, dar și de a oferi publicului posibilitatea de a savura zeci de tipuri de vinuri și izvaruri. La fel, în cadrul evenimentului vor fi invitați peste 30 de trupe și interpreți din toată lumea. Organizatorii vă promit 12 ore de veselie și distracție.

Mai mult, pe lângă un program cultural bogat, oaspeții pot savura diverse delicii culinare în restaurantele subterane, pot procura obiecte de artizanat la un târg extraordinar și să se plimbe prin zone decorate în diferite tematici.

Conceptul Underland ascunde după sine un oraș subteran, necunoscut, rupt din basme și legende. Este un fel de Țară Oz în care lucrurile nu merg după rânduiala pe care ne-am obișnuit să o vedem în fiecare zi în care misticul labirintelor întunecoase se împletește cu eleganța vinurilor.

Orașul este împărțit în 3 zone tematice, numite în continuare – cartiere:

#Cartierul Vinului Alb;

#Cartierul Vinului Roșu;

#Cartierul Vinului Spumant.

Fiecare cartier este amenajat în stilistică corespunzătoare vinului pe care îl reprezintă. Astfel, decorul, luminile de ambianță, stilul muzicii, etc. corespund caracteristicilor vinurilor albe, roșii și spumante.

Fiecare cartier cuprinde: Scenă, decor, terase cu mâncare și băuturi, wine school, puncte de agrement și distracții.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente