Chirtoacă va depune o plângere la Procuratură în legătura cu imaginile video din viața sa intimă

15 noiembrie 2017, ora 19:44

„Aș fi depus și astăzi această cerere, dar, iată, este ora 17.30 minute aici pe holurile Judecătoriei și nu am avut posibilitate. Și astăzi aș fi depus-o. Probabil în zilele următoare va fi depusă pentru a fi cercetate și aceste fapte ilegale ale socialiștilor, după părerea mea, pentru că altcineva nu avea cine să facă toată această bătaie de joc și această denigrare,” a declarat Dorin Chirtoacă.

Șeful procuraturii municipiului Chișinău, susținea că aceste imagini ar fi apărut dintr-un telefon care nu i-a fost întors lui Chirtoacă atunci când i-a fost spartă mașina.

Mai multe lucruri despre această chestiune nu discut. Și așa s-a trecut orice limită cu privire la orice persoană, nu contează să fi fost chiar și ultimul criminal de pe fața pământului”, afirmă Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă a mai declarat că după ce a fost plasat sub control judiciar se simte că în arest la domiciliu. Procurorul a spus că nu va ataca decizia la Curtea de Apel, iar Dorin Chirtoacă deja a atacat-o, cerând încetarea procesului.

Anterior, șeful Procuraturii Municipale, Ștefan Saptefrăți, a spus că procurorii vor porni un dosar pe faptul răspândirii imaginilor din viața privată a edilului suspendat numai dacă Dorin Chirtoacă va depune o plângere în acest sens. Potrivit procurorilor, difuzarea datelor cu caracter personal ce afectează viața privată este infracțiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram