/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ PSRM a rămas fără „dușman”. Ion Ceban: „Ieși, Chirtoacă, să discutăm despre referendum!”

15 noiembrie 2017, ora 19:14

Este a zecea oară cred în această campanie când fac această invitație. Ieși, Dorin Chirtoacă, te rog, să discutăm despre referendum. Reiterez această invitație. Dacă ai ce să spui, spui. Nu te ascunzi”, a spus Ion Ceban, președinte fracțiunea PSRM în Consiliul Municipal.

Nu este cazul să intrăm în polemici cu ei. La dezbateri trebuia să vină Dodon și Grecianîi în 2011 și în 2015, când au fost alegeri legale, legitime. A participa la farsa lor înseamnă a participa, nu cred că un om cu mintea trează o va face”, a răspuns Dorin Chirtoacă primar suspendat.

După ce PAS a anunțat că boicotează referendumul inițiat de socialiști, Ion Ceban a provocat-o pe Maia Sandu la o dezbatere, acuzând-o că ar face jocul democraților.

Vă invit, stimată doamnă Maia Sandu, public să discutăm acest subiect. Să aduceți măcar un argument de ce ar trebui astăzi să rămână în funcție un primar corupt. Nu este ascuns, tot vine la această comandă a PDM”, a declarat Cebanu.

În replică, cei de la PAS au spus că „nu vor participa la jocul murdar dintre Plahotniuc și Dodon”, menționând că astăzi Ion Ceban a fost „panicat și debusolat, gata să ceară ajutor de la oricine”. Anterior, democrații au negat cârdășia cu vreo formațiune politică.

Referendumul ne va costa nouă milioane de lei și va avea loc duminică, 19 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram