/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Un nou gogheter pentru Belgia! Romelu Lukaku, cel mai bun marcator din istoria naționalei Belgiei

missing
15 noiembrie 2017, ora 18:28

Atacantul formației Manchester United a devenit cel mai bun marcator din istoria selecționatei, după ce a marcat golul cu numărul 31 în poarta Japoniei în amicalul de aseară cu Japonia.

În vârstă de 24 de ani, golgheter și pentru formația britanică, Lukaku a marcat unicul gol din partidă cu Japonia. Astfel, i-a depășit pe Paul Van Himst și Bernard Voorhoof (VURHUF), ambii având câte 30 de goluri înscrise pentru selecționată. Belgianul de origine congoleză evoluează în Premier League pentru Manchester United. Până aici el a mai evoluat pentru echipe de top precum Chelsea și Everton.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram