Recomandări #diez. O listă de evenimente la care poți merge în acest mijloc de săptămână

evenimente38
Foto: Alex Iby

Este mijloc de săptămână, până la weekend mai e ceva timp, iar noi avem nevoie de suficientă energie cât să ne țină până atunci. Echipa #diez a selectat câteva evenimente pentru o zi de miercuri, care pot să te ajute să te relaxezi, energizezi sau pur și simplu, să petreci timpul liniștit în compania unui prieten. Alege unul și savurează-l la maxim!

# Expoziție de invenții – Infoinvent

download

Expoziția Internațională Specializată „INFOINVENT” se va desfășura în perioada 15-18 noiembrie în incinta Centrului Internațional de Expoziții ,,Moldexpo”, Pavilionul central. Lucrările participanților vor fi expuse la 5 compartimente: invenții, soiuri de plante și design industrial; produse și servicii inovative; proiecte de inovare și de transfer tehnologic; creația tinerilor și industrii creative. Detalii, aici.

# Forumul Regional pentru Inovații în Guvernare

La cea de-a IV-a ediție, Innoforumul își extinde orizonturile, devenind un eveniment de nivel regional care se va desfășura sub genericul: Spre Obiectivele Globale prin guvernare eficientă. Alătură-te celor peste 200 de participanți din Moldova și din alte 20 de țări pentru a beneficia de cunoștințe și experiențe ce pot dezvolta un sectorul public eficient! Tot ce vrei să știi despre eveniment, găsești pe facebook.

# Curs de Chitară (Gratis)

vvv

Dacă vrei să înveți să cânți la chitară, acum ai șansa să o faci în cadrul unui curs de inițiere absolut gratuit. Ia-ți chitara și doar vino la eveniment, iar acasă vei pleca cu cunoștințe minime despre cântatul la acest instrument. Detalii, aici.

# Fii student pentru o zi

Ești elev în clasa a XII-a și arzi de nerăbdare să descoperi studenția? Ești confuz și nu știi ce cale să alegi sau te-ai hotărât, dar ai nevoie de niște răspunsuri? La evenimentul „Fii student pentru o zi” te așteptă o mulțime de surprize și activități palpitante. Detalii, aici.

# Crima din Orient Express, Patria

Renumitul detectiv belgian Hercule Poirot investighează uciderea unui american înstărit care călătorea cu trenul Orient Expres, cel mai faimos tren din lume. Detalii despre film și programul difuzărilor, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente