Recomandări #diez. Evenimente pentru 14 noiembrie, o zi ruginie de toamnă

8f150e1bfc5ef98f_StockSnap_3BXHKLDWN9
Foto: popart

Ziua de marți, „zgârcită” în raze de soare, promite să vină cu o serie de evenimente arămii cu miros de toamnă. Dacă nu știi unde să mergi în ziua de 14 noiembrie, #diez vine cu o serie de recomandări.

# Curs Practic – Google Adwords

Fotografia postată de Scoala Google Adwords.

Școala Google Adwords dă startul unui nou curs intensiv și practic, atât pentru cei care deja au o afacere și vor să o dezvolte eficient, cât și pentru cei care abia își doresc să afle cum se setează corect o campanie în mediul online. Evenimentul învepe în data de 14 noiembrie la ora 18:30, găsiți mai multe detalii pe pagina de facebook.

# Forumul Regional pentru Inovații în Guvernare

Fotografia postată de MiLab.

La cea de-a IV-a ediție, Innoforumul își extinde orizonturile, devenind un eveniment de nivel regional care se va desfășura sub genericul: Spre Obiectivele Globale prin guvernare eficientă. Evenimentul durează două zile, începând cu data de 14 noiembrie la Palatul Republicii. Detalii găsiți pe facebook.

# SunStroke Project si participanții Eurovision

Fotografia postată de Cofini Intermed.

Un show excepțional SunStroke Project si participanții Eurovision va avea loc la Palatul Național în data de 14 noiembrie. Publicul va avea parte de surprize și muzică bună, detalii vedeți pe facebook.

# Dezbatere Demonstrativă-Deschiderea Clubului

Fotografia postată de Debate Club-Colegiul Național de Comerț al ASEM.

Pe data de 14 noiembrie, marți, în cabinetul 502 blocul C, Colegiul Național de Comerț al ASEM la 14:40 va avea loc o dezbatere demonstrativă publică prezentată de un grup de debateri naționali calificați, membrii Debate Academy Moldova. Detalii urmăriți pe pagina de facebook.

#Viorel Ilișoi lansează „Cele mai frumoase reportaje” la Chișinău

Fotografia postată de Moldova.org.

Recunoscut pentru reportajele sale de profunzime, Viorel Ilișoi va lansa volumul „Cele mai frumoase reportaje” pe 14 noiembrie, la ora 18.15, în incinta Librăriei din Centru (bd. Ștefan cel Mare, 126). Informații adiționale găsiți pe facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente