Blocul ”PPEM – Iurie Leancă” îi îndeamnă pe alegători să-l voteze pe Dorin Chirtoacă

Blocul ”Platforma Popular Europeană din Moldova – Iurie Leancă” îi îndeamnă pe alegători să-și dea votul pentru liberalul Dorin Chirtoacă, în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale pentru funcția de primar al capitalei.

Oazu Nantoi, care a candidat din partea Blocului Electoral Platforma Popular Europeană la funcția de primar al capitalei, a anunțat joi, în cadrul unui briefing de presă, că a avut întâlniri cu reprezentanții Partidului Liberal, în cadrul cărora şi-a pezentat versiunea detaliată a priorităților PPEM.

Potrivit lui Nantoi, Chișinăul are nevoie de servicii și infrastructură modernă pentru cetățeni, de mai multe investiții și de dezvoltare, dar și de o luptă activă privind combaterea corupției.

”Echipa noastră va promova aceste angajamente. Însă acestea pot fi susținute doar de o majoritate funcțională în Consiliul Municipal Chișinău și de primarul Chișinăului. Am prezentat Partidului Liberal aceste obiective, cu termene concrete de realizare, cu deplina noastră deschidere de a lucra împreună, în baza unor obiective concrete. Vă invit să ieși la vot duminică și să îl susțineți pe Dorin Chirtoacă”, a declarat Oazu Nantoi.

În primul tur de scrutin, Oazu Nantoi a obținut votul a 10,18% din alegători, în timp ce lista candidaţilor la funcţia de consilieri municipali PPEM a fost votată de 11,55% din alegători .

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.