/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Prețuri mai mari la piață. Pentru un kilogram de roșii trebuie să scoateți din buzunare cel puțin 18 lei

missing
12 noiembrie 2017, ora 15:47

Pentru un kilogram de crap va trebui să scoateţi din buzunare 55 de lei, iar pentru un kilogram de caras – de la 35 de lei în sus. Un kilogram de raci pornește de la 250 de lei.

Roşiile pot fi cumpărate cu 18 – 20 de lei kilogramul, la fel ca și săptămâna trecută. Castreveţii costă 35 de lei kilogramul, cu 10 lei mai mult față de prețul de acum o săptămână. Preţul ardeilor ajunge 20 de lei, față de 18 lei săptămâna trecută. Gogoșarii pornesc de la 35 de lei/kg, față de 30 de lei cât erau sâmbăta trecută.

Cartofii, ceapa, morcovul sau sfecla roşie – toate pot fi cumpărate cu 6 lei/kg, rămânând la preţul vechi. Varza se vinde cu 4-5 lei, ca și acum o săptămână. Legătura de ceapă verde şi de mărar costă 3-4 lei. Usturoiul este la preţul de 40 de lei. Pentru un kilogram de bostan, cumpărătorii vor scoate din buzunare între 7 și 10 lei. Iar dovleceii costă 20 de lei kilogramul.

Strugurii se vând în medie cu 12 lei. Preţul unui kilogram de mere porneşte de la 7-8 lei, iar al perelor este de 14 lei, ca și săptămâna trecută. Citricelele se vând cu 22-25 de lei kilogramul și mai mult.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram