Recompensă de 30.000 de euro pentru o servietă pierdută

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Proprietarii unei serviete pierdute în Berlin, fabricată de un renumit producător italian, au cumpărat o pagină întreagă de publicitate pentru a publica un anunț într-un cotidian german, în care au promis o recompensă de 30.000 de euro pentru recuperarea obiectului, informează DPA, citată de Agerpres.

Anunțul anonim, publicat în cotidianul Bild, afirmă că proprietarii doresc să recupereze o servietă Brioni, de culoare gri, „inclusiv conținutul complet al acesteia”.

Anunțul nu menționează ceea ce se afla în acea servietă, care a fost pierdută la ora prânzului într-un restaurant din principala gară feroviară din Berlin, pe 4 noiembrie. Proprietarii servietei pot fi contactați prin intermediul unei adrese de e-mail.

O pagină integrală de publicitate în ediția berlineză a cotidianului Bild costă 23.866 de euro, a precizat publicația germană.

Poliția din Berlin a spus că a fost într-adevăr contactată în legătură cu furtul unei serviete din principala gară feroviară din capitala Germaniei pe data de 4 noiembrie, însă nu a confirmat dacă obiectul este același cu cel la care face referire anunțul publicitar publicat în cotidianul Bild.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...