Visul lui Holly Golightly a devenit realitate. Acum la Tiffany’s poți lua micul dejun

breakfast-at-tiffanys-blu-ray-movie-title-1280

Magazinul de bijuterii Tiffany & Co din New York, în fața căruia Holly Golightly mânca un croissant chiar în prima scenă din filmul „Mic dejun la Tiffany” acum are și o cafenea.

Blue Box Cafe s-a deschis pe 10 noimebrie, la etajul al patrulea al celui mai vechi magazin al rețelei Tiffany & Co de pe intersecția Fifth Avenue cu strada 57, scrie Harper’s Bazaar.

Interiorul cafenelei respectă identitatea brandului, culoarea predominantă fiind turcuaz.

Micul dejun la cafenea costă 29 $ și include o ceașcă de cafea, un croissant și unul din felurile de mâncare la alegere: toast cu avocado, ouă cu trufe sau un bagel cu somon.

„Spațiul este experimental și experiențial – o fereastră spre noul Tiffany”, a declarat directorul artistic, Reed Krakoff.

Marca Tiffany & Co a fost menționată în mod repetat în cultura de masă: de exemplu, aceasta este menționată de două ori în piesa „Diamonds Are a Girl’s Best Friend”, interpretată de Marilyn Monroe în filmul „Domnii preferă blondele”. Filmul „Mic dejun la Tiffany”, bazat pe romanul lui Truman Capote, a ieșit în 1961, rămânând până în ziua de azi unul din cele mai populare filme produse la Hollywood.

 

newburghjournal.com
newburghjournal.com

 

cladglobal.com
cladglobal.com

Chiar în prima scenă din film, Holly Golightly (interpretată de Audrey Hepburn) apare îmbrăcată într-o rochie neagră Givenchy, purtând perle la gât și mâncând un croissant în timp ce privește visător în vitrina magazinului Tiffany.
Pentru Holly Golightly, Tiffany este un loc special. În una din replicile sale, devenită celebră, eroina declară că doar aici se simte calmă și în siguranță, departe de orice primejdie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente