(video) Ultimele confruntări marca Vocea României. Cum au sunat vocile tinerilor din Moldova pe scena mare

vociulița

Ultimele confruntări de la Vocea României au adus emoții mari pentru cinci tineri din Moldova. Concurenții au reușit să impresioneze prin contrastul vocilor, dar cu părere de rău, nu toți au trecut în live-uri. La următoarea etapă o vom putea auzi pe Lidia Isac, care s-a duelat în această seară cu moldoveanca Axenia Șova și pe Olga Roman, care a cântat împreună cu basarabeanca Laura Voinu.

Lidia Isac, tânăra care ne-a prezentat țara la Eurovision la Stockholm anul trecut și a participat la concursul The Voice Franța, trece în următoarea etapă la Vocea României. La ultima ediție de confruntări, Lidia s-a duelat cu moldoveanca Axenia Șova, care la fel, are o voce fenomenală. Interpretele au cântat piesa lui LeAnn Rimes – „The Story”.

„Să vă spun sincer, nu mă gândesc la chestii negative gen că nu voi trece sau nu voi fi salvată. Important pentru mine la etapa dată e să fie momentul superb, după aia să intri pe youtube, să asculți și să zici wow, a ars scena după ele”, spune Lidia.

„Prefer imperfecțiunile unui asemenea moment decât zona safe și din punctul ăsta de vedere eu vă mulțumesc, sper ca lumea să înțeleagă acasă cât de greu a fost cântecul ăsta. Au fost momente extraordinare în care dacă închideai ochii nu știai exact cine cântă”, spune Tudor.

Dima Trofim a evoluat în etapa duelurilor de la Vocea României alături de Ioana Barbă. Tinerii au interpretat piesa „Somebody That I Used to Know” a lui Gotye. Smiley, antrenorul celor doi, a decis să meargă mai departe cu Ioana, iar Dima nu a mai fost ulterior salvat de alt antrenor.

Au cântat din suflet și au demonstrat că vocile lor merită ascultate. Piesa Andrei „Iubirea schimbă tot” a fost alegerea lui Smiley pentru frumoasele și talentatele moldovence Olga Roman și Laura Voinu.

„Olga a reușit să fie mai simplă, mai stabilă, să transmită mai bine mesajul”, spune Smiley.

Antrenorul a ales să meargă mai departe cu Olga, interpreta este o tânără de 24 de ani din Chișinău, care în pofida faptului că lucrează în patru locuri odată, a reușit să facă și muzică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente