Actualitate

Horoscopul pentru săptămâna viitoare: Singura zodie care face BANI din orice!

Gemeni
E posibil ca tulburările să ţină și de modul în care ştiu să-şi administreze propria energie și s-o dozeze ca să se folosească la maxim de ea. Afectiv şi relaţional, se iscă unele furtuni în paradis, în cazul celor tinere mai ales. Cheltuieli care pentru cei din familie n-au justificare le pot aduce pe picior de război cu prărinţii sau cu partenerul de viaţă.

Rac
Le-aş sfătui pe acele mame născute în zodia Rac să fie puţin atente la cum gestionează relaţiile cu copiii. Să-i încurajeze ia decizii singuri, pentru că doar aşa vor învăţa ce e responsabilitatea! Pentru unele s-au produs schimbările majore necesare, altele fierb în creuzetul examenelor şi interviurilor. Se implică în tot ce se cere la locul de muncă.

Leu
Cele tinere comunică mai uşor cu bunicii decât cu părinţii, iar sfaturile care le primesc le sunt de ajutor. Toată impulsivitatea lor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine. Profesional, găsesc soluţii simple care le transformă în mici vedete. Noroc că nu li se urcă la cap. Ies în evidenţă prin ceea ce spun.

Fecioară
Posibile conştientizări ale unor probleme care le chinuie de ani buni, ale unor boli de care suferă ca urmare a traumelor din copilărie sau din adolescenţă. Cert este că nativele în Fecioară se vor lupta cu demonii lor interiori. În cuplu, au nevoie de diplomaţie pentru a reuși să depăşească momentele de criză. Profesional, le merge excelent.

Balanță
Afectiv, lucrurile încep să revină la normal, poate şi pentru că au unele satisfacţii vizavi de realizările celor dragi. Comunicarea începe să funcţioneze, discuţiile revin la tonul normal şi explică unde s-a greşit. Nici profesional nu le merge prost. Un punct delicat rămâne sănătatea, deci să ia aminte la toate semnele date de organismul lor.

Scorpion
Probleme pot să apară în călătoriile pe care e posibil să le facă. Fie nu ajung acolo unde şi-au propus sau au promis, fie sunt obligate să meargă unde nu le convine. Dacă au o relaţie, există riscul ca aceasta să se încheie. Este cazul celor care vor fi obligate să aleagă între profesie şi familie, pentru că, mai mult ca sigur, vor alege profesia.

Săgetător
Încearcă să facă un bilanţ. Vor realiza că semne au fost de foarte multă vreme, doar că n-au ştiut cum să le interpreteze. Cele care au ignorat problemele de sănătate, în special cele cardiovasculare, pot avea probleme serioase. Chiar dacă relaţional vor lua decizii irevocabile, nu înseamnă că nu vor cunoaşte fericirea sau că nu vor mai încerca să intre în vreo relaţie.

Capricorn
Afectiv, lucrurile sunt pe drumul cel bun dacă ne gândim că nu le place să vorbească despre sentimentele lor. Comunicarea este deficitară. Ceea ce spun dă impresia că nu lasă loc de întors. Vor arăta multă irascibilitate. Au şansa schimbării locului de muncă. Nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele, totuşi unele probleme de sănătate necesită cheltuieli.

Vărsător
Se vor petrece o serie de schimbări în viaţa lor. Le vor face să se simtă vedete chiar dacă orgoliul le este încă şifonat. Vor uita toate aceste stări când li se va propune o schimbare de macaz într-un nou domeniu în care se vor descurca foarte bine. Nu ştiu să-şi exprime sentimetele şi fac gafe. Profesional, lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Pești
Doresc multe lucruri, dar trece foarte mult până când le vor realiza. Trebuie să se concentreze pe necesitățile imediate şi să-şi creeze o listă de priorităţi. Emoţiile pe care le trăiesc le fac în această săptămână colege de muncă greu de suportat. Pot apărea disensiuni provenite din încăpăţânarea şi capriciile lor, pentru că nu vor să cedeze, deşi nu au dreptate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *