(video) Trupa britanică Hurts vine cu „Desire Tour” la Chișinău. Când va avea loc concertul

hurts

Celebra trupa nonconformist Hurts vor susține în premieră un concert la Chișinău. Concertul face parte din turneul de promovare a noului album „Desire” și va avea loc în data de 25 noiembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Artiștii susțin că sunt extrem de încântați să ajungă la Chișinău și abia așteaptă să-și cunoască fanii săi.

Desire Tour Event Photo 05_962x1203

Duo din Manchester, Theo și Adam, mereu au fost dificil de categorisit ca gen musical sau influență, ce au și demontrat în metamorfozele sale de un album la altul. Hurts a debutat cu piesa ”Happiness”, o frumosă idilă obscură cu mult credit stilizării pop-noir a Depeche Mode, urmată single-uri precum ”Wonderful Life” și ”Stay”. În 2015 a urmat materialul ”Surrender”, ce a venit drept o continuare a celor mai de success moment din precedentul album ”Exile”. Astfel, artiștii au trecut la piese în stil pop-dance transmis și cel mai nou album ”Desire”.

Desire Tour Event Photo 03_962x962

Al 3-a material discografic, „Desire”, aduce un nou suflu britanicilor excentrici fiind numit drept „un album positiv ce susține frumosul”. Piesa de lansare, „Beautiful Ones”, a setat tonul albumului. Imaginea de amenințare și preocupare al celor de la Hurts a fost complet schimbată cu senzația de creare a unei legaturi și atmosfere de deschidere.

Desire Tour Event Photo 04_962x962

Turneul de promovare a noului album, „Desire Tour”, a startat din 27 Septembrie in Rusia, și urmează să ajungă în țări precum Finlanda, Letonia, Germania, Lituania, Ucraina, Austria, Olanda și multe altele. Hurts ajung la Chișinău în data de 25 noiembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Bilete Online aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente