Un moldovean intenţiona să intre în ţară cu un BMW X5 fără număr de identificare pe caroserie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un moldovean de 37 de ani s-a prezentat la intrarea în Republica Moldova prin punctul de trecere a frontierei moldo-române Leuşeni, fiind la volanul unui BMW X5 înmatriculat în Anglia. În cadrul controlului de frontieră s-a constatat însă că numărul certificatului de înmatriculare nu aparține mijlocului de transport. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 8 noiembrie.

În urma verificărilor minuțioase a automobilului, polițiștii de frontieră au constatat că numărul de identificare de pe caroseria mașinii, lipsește. Șoferul a declarat că nu cunoaște despre cele depistate, precum că în luna iulie a.c. a făcut schimb de mașini cu un cetățean englez. Mai mult, moldoveanul afirmă că mijlocul de transport a fost verificat de Compania Driver Vehicle Licensing Agency (DVLA) din Marea Britanie.

Cazul urmează a fi stabilit în vederea elucidării tuturor circumstanțelor de către ofițerii de investigații. Autoturismul a fost indisponibilizat pe teritoriul punctului de trecere Leușeni, până la finalizarea cercetărilor, iar moldoveanului i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...