La Chișinău a fost inaugurat primul Centru de Informare Turistică

centru informare turistica
Foto: IPN

Primul Centru de Informare Turistică din Chișinău a fost inaugurat joi, 9 noiembrie în incinta Primăriei capitalei. Centrul pune la dispoziția vizitatorilor informații despre evenimente, facilități de cazare, itinerare și tururi, inclusiv vinicole.

Totodată, prin intermediul tehnologiei Virtual Reality, vizitatorii vor putea vizualiza interactiv anumite destinații, până a procura serviciile de călătorie. La Centru, turiștii vor fi informați despre destinațiile turistice cunoscute, dar și cele neexplorate, inclusiv monumente culturale și de arhitectură, rezervații naturale, mănăstiri, vinării, centre meșteșugărești, implicit din stânga Nistrului, transmite IPN.
Pe lângă materialele informative, ghiduri turistice, vederi și cărți poștale, Centrul va găzdui expoziții de fotografie și picturi, dar și evenimente de degustare a vinurilor.
Centrul de Informare Turistică a fost creat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD, precum și USAID și Guvernul Suediei, prin Proiectul de Competitivitate din Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente