Audi planifică lansarea în 2018 a câte unui model nou la fiecare trei săptămâni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Producătorul german Audi va lansa în 2018 un model nou o dată la 3 săptămâni! Să nu credeţi că este vorba despre o glumă, pentru că această informaţie este cât se poate de oficială şi apare în cel mai nou comunicat de presă al producătorului auto, în care, pe lângă cifrele de vânzare din acest an, oficialii de la Audi au menţionat, foarte pe scurt, şi planurile pentru anul 2018.

Astfel, marca de la Ingolstadt promite să mărească serios tempo-ul la capitolul lansare modele noi şi plănuieşte să înceapă producţia unei maşini noi la fiecare trei săptămâni. Un calcul arată că cel puţin 17 maşini noi ar urma a fi lansate în 2018.

Deşi nu se specifică în acest comunicat de presă, logica ne îndeamnă să tragem concluzia că vor fi lansate şi variante alternative ale modelelor deja existente, nu numai generaţii noi de maşini, aflate la prima versiune, notează Cars.ro.

Dacă e să vorbim despre modele sau apelative care nu au mai fost văzute niciodată la marca germană, e cazul să spunem că inginerii de la Ingolstadt au deja câteva maşini care vor face ca gama modelelor Audi să crească.

Dintre ele, se remarcă noul Q8, pregătit să fie versiunea de top a familiei SUV Audi, care va fi însă, dezvoltată în continuare pentru a face loc unui automobil complet electric E-Tron.

Pe de altă parte, divizia Audi Sport a anunţat deja câteva noi modele RS, ceea ce înseamnă că avem mari şanse să ne întâlnim, în 2018 (la un moment dat), cu Audi RS Q5.

Şi dacă tot suntem la capitolul modele SUV, să nu uităm că şi nou-nouţul Q3 va fi lansat oficial tot în 2018, în timp ce, dacă ne luăm după imaginile spion apărute în presa de specialitate încă din luna august, e foarte posibil să ne bucurăm chiar de o versiune Audi RS5 Sportback.

Se pare că 2018 va fi anul în care compania germană va lansa şi noua generaţie a modelului A6, după ce recent a introdus pe piaţă versiunile A8 şi A7 Sportback. Pentru că le-am adus în discuţie, aceste două modele din gama de top Audi ar putea, tot în 2018, beneficia de un „tratament sport” din Seria S şi n-am fi deloc surprinşi dacă acelaşi lucru s-ar întâmpla şi cu modelul crossover Q2 sau cu SQ2.

Suntem, de asemenea, nerăbdători să vedem noua versiune a modelului A1, construit pe bazele maşinilor SEAT, care ar putea fi lansat spre finalul lui 2018, în timp ce fotografii spion publicate în presa auto internaţională vorbesc şi despre o variantă R8 la care se lucrează, fie un R8 GT, fie o versiune mai slab echipată a acestuia, propulsată de un motor în sase cilindri, mai notează Cars.ro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...