/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Lenin „este viu”. Comuniștii au instalat la Strășeni un bust a lui Vladimir Ilici Lenin

missing
08 noiembrie 2017, ora 14:34

„Se poate spune că aceasta e o faptă eroică nu numai a comuniștilor din raionul Strășeni, ci și a întregului Partid al Comuniștilor. În timp ce actuala guvernare blestemă tot și toate, scrie pe nou glorioasa istorie a poporului nostru, care de asemenea îi datorează multe Revoluției din 1917, comuniștilor nu le este frică să spună adevărul, ei se mândresc de istoria noastră comună, îi venerează pe fondatorii și inspiratorii primului stat socialist din Europa – URSS. În al doilea rând, acest eveniment confirmă o dată în plus faptul că PCRM nu are de gând să aplece capul în fața unionismului, în fața amenințătorului pericol de pierdere a statalității Moldovei, ci, înarmându-se cu seculara experiență a Revoluției, și astăzi, și mâine va lupta întru apărarea drepturilor poporului moldovenesc, va acționa în baza principiilor de echitate socială”, se menționează într-un comunicat de presă al PCRM.

„Acum câteva luni, noi am fost martorii unui act de vandalism față de monumentul lui Lenin de la Fălești. Monumentul creat de cunoscutul sculptor moldovean Lazăr Dubinovschi a fost pur și simplu tăiat în bucăți. Dar lupta cu monumentele este cea mai mare prostie inventată de politicienii fără scrupule”, a menționat Vladimir Voronin.

Potrivit prim-secretarului al CR Strășeni al PCRM, proiectul de instalare a acestuia a apărut mult timp în urmă, însă abia acum s-a realizat, ceea ce s-a întâmplat datorită eforturilor depuse de comuniștii din raionul Strășeni, de întreaga echipă.

Foto: comunist.md

Foto: comunist.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram