Primul meci se va disputa în deplasare, la Razgrad, la 14 iulie, de la ora 20:45,  pentru ca returul să aibă loc la Orhei pe 21 sau 22 iulie.

Gruparea din Orhei a câştigat Divizia Naţională pentru prima dată în istorie, reuşind să se claseze în faţa adversarilor de la Dacia Chişinău şi Sheriff Tiraspol.

Înfiinţată în urmă cu doar 13 ani, campioana Bulgariei a avut o ascensiune fulminantă. În 2011, clubul a promovat în premieră în prima ligă, iar la finalul sezonului a cucerit titlul, performanţă repetată şi în 2013 şi 2014.

Echipa bulgară a impresionat în stagiunea precedentă şi în Europa, unde a ajuns până în optimile de finală ale Europa League, fază a competiţiei în care a fost eliminată de Valencia.

Ludogorets are un lot în care predomină jucătorii străini, vedetele fiind brazilienii Juninho Quixada şi Marcelinho sau internaţionalul sloven Roman Bezjak. De asemenea, în această vară, bulgarii l-au transferat de la Granada pe fundaşul columbian Brayan Angulo.

Alături de Moţi, un alt fost jucător de la Ludogorets a evoluat în Liga I. Este vorba despre portughezul Vitinha, fost la CFR Cluj, CS Otopeni, Unirea Alba Iulia sau Concordia Chiajna. 

Şi campioana României şi-a aflat adversara. Sorţii au decis ca Steaua să se lupte cu slovacii de la AS Trencin din Slovacia pentru un loc în turul trei preliminar al UEFA Champions League.

Turul II:

Hibernians FC (MLT) v Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
APOEL FC (CYP) v FK Vardar (MKD)
Qarabağ FK (AZE) v FK Rudar Pljevlja (MNE)
FK Sarajevo (BIH) v KKS Lech Poznań (POL)
NK Maribor (SVN) v FC Astana (KAZ) 
FC BATE Borisov (BLR) v Dundalk FC (IRL)
HJK Helsinki (FIN) v FK Ventspils (LVA)
FC Midtjylland (DEN) v Lincoln FC (GIB)/FC Santa Coloma (AND)
Molde FK (NOR) v FC Pyunik (ARM)/SS Folgore (SMR)
Malmö FF (SWE) v FK Žalgiris Vilnius (LTU)
Celtic FC (SCO) v Stjarnan (ISL) 
FK AS Trenčín (SVK) v FC Steaua Bucureşti (ROU)
FK Partizan (SRB) v FC Dila Gori (GEO)
PFC Ludogoreţ Razgrad (BUL) v FC Milsami Orhei (MDA)
CS Fola Esch (LUX) v GNK Dinamo Zagreb (CRO)
KF Skënderbeu (ALB) v Crusaders FC (NIR)/FC Levadia Tallinn (EST)
B36 Tórshavn (FRO)/ The New Saints FC (WAL) v Videoton FC (HUN)