Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru o zi frumoasă de miercuri

art-autumn-fall-girl-Favim.com-1952819
Foto: favim.com

Timpul de afară devine din ce în ce mai posomorât, dar nu trebuie să te întristezi sau să te lăși pradă melancoliei. Pentru ca să nu pierzi nici o zi din frumosul anotimp, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente la care poți să te detașezi de rutină într-o zi de miercuri cu puțin soare.

# Încrederea în Sine – Workshop de Dezvoltare Personală

Fotografia postată de Traininguri dedicate femeilor.

Tu eşti mai mult decât cunoşti despre tine, eşti feminitate, senzualitate, personalitate, curaj, încredere în sine, bunătate, inteligenţă. Miercuri, 8 Noiembrie vino între orele 18.30 şi 20.30,la Cafe de Croissant, Sun City et.3, pentru a descoperi părțile tale frumoase și a stabili o strategie din pași siguri, care te vor ajută să fii încrezătoare și să reușești tot ce-ți propui! Participarea la training – 200 lei! Detalii adiționale găsești pe pagina de facebook a evenimentului. 

# Spectacol 6.9

Fotografia postată de Ola TABU.

Muzica, poezia, dansul și arta teatrală sunt cele patru componente în jurul cărora interpreta Karizma si actorul Nicolae Jelescu, acompaniați de muzicianul Octavian Coteț, încearcă să transpună ideea că pasiunile și dramele femeilor poartă în spate umbre și frici, care trebuie privite și cer a fi vindecate. Vezi mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

# Concert pentru Prietenie

Fotografia postată de Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici" - Moldova.

Concertul pentru prietenie este dedicat celei de a 25-a aniversări de la stabilirea relațiilor diplomatice între Republica Moldova și Republica Turcia și celei de a 94-a aniversări de la fondarea Republicii Turcia, marcată pe 29 octombrie. Informații adiționale găsiți pe pagina de facebook.

# PAS Quiz Night – Noiembrie

Fotografia postată de PAS Youth.

Din septembrie până în februarie vor fi organizate 6 etape de Quiz, iar rezultatele echipelor vor fi cumulate într-un clasament. La finalul celor 6 etape va fi anunțat deținătorul titlului PAS Smart. În plus, vor fi și alte 3 titluri pe categorii: Cei Mai Buni în Muzică, Cei Mai Buni în Conexiune și Cei Mai Buni în Actualități. Detalii găsiți pe facebook.

# Sport Club Galata – Nr. 38 training with Eugen Dedov

Fotografia postată de CS Galata.

Îți place sportul? Miercuri poți să alergi o tură de lac într-un tempou lejer, după care urmează să faci niște exerciții și intervale la viteză iar la final, poți participa la tradiționala alergare ușoară, de revenire, până în club. Detalii găsești pe pagina de facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente