(VIDEO) Reţinuţi pentru hoţie! Cei trei furau cărucioare pentru copii, biciclete, trotinete, iar apoi le vindeau la preţuri simbolice

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi indivizi în vârstă de 22 ani şi respectiv 24 ani, precum şi soţia unuia dintre aceştia în vârstă de 22 ani, toţi originari din comuna Stăuceni, au fost reţinuţi pentru comiterea unui şir de furturi pe teritoriul capitalei.

Bănuiţii ar fi furat cărucioare pentru copii, biciclete, trotinete după care bunurile furate erau vândute imediat unor intermediari la preţuri simbolice. Potrivit poliţiştilor, suspecţii ar fi comis cel puţin 15 furturi de acest gen pe teritoriul capitalei.

Oamenii legii au depistat bănuiţii prin intermediul camerelor de supraveghere instalate într-un bloc de locuit, de unde au furat câteva trotinete şi un cărucior pentru copii. Aceştia şi-ar fi recunoscut vinvoăţia, iar o parte din bunurile furate au fost depistate la domiciliul unuia dintre bănuiţi. Acestea au fost ridicate şi urmează a fi reîntoarse proprietarilor.

Actualmente cei doi au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore, iar bănuita este cercetată în stare de libertate întrucât are la întreţinere un copil. Potrivit legislaţiei penale în vigoare bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 6 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...