Progresele şi provocările înregistrate în relaţia comercială UE-Republica Moldova, analizate de Cecilia Malmström într-o vizită la Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Comisarul Uniunii Europene pentru comerţ, Cecilia Malmström, efectuează în zilele de 6 şi 7 noiembrie o vizită la Chişinău. Potrivit unui comunicat de presă al Asociaţiei de Business European (BDR Associates), oficialul european vine să facă o trecere în revistă a progreselor şi provocărilor înregistrate în relaţia comercială UE-Republica Moldova.

Pe parcursul vizitei, comisarul va avea întrevederi cu preşedintele Igor Dodon, cu premierul Pavel Filip, cu vicepremierul, ministru al economiei şi infrastructurii Octavian Calmâc şi cu preşedintele Parlamentului Andrian Candu.

Totodată, Cecilia Malmström se va întâlni cu membrii Asociaţiei de Business European şi cu reprezentanţii societăţii civile, transmite IPN.

Comisarul UE pentru Comerţ urmează să facă o vizită la Monicol, o companie din Chişinău care exportă fructe şi nuci crescute în zonă şi care din momentul intrării în vigoare a Acordului de Asociere a exportat 95% din producţia în UE fără taxe.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...