/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Pleca la muncă în Germania. Un tânăr moldovean, prins la frontieră cu acte false

06 noiembrie 2017, ora 10:34

Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în punctul de trecere „Leușeni -2”, pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat autocarul de rută ocazională „R. Moldova-Germania”. În timpul controlului de rigoare polițiștii de frontieră au avut suspiciuni asupra unui călător, care pleca cu scop de angajare la muncă, prezentând la control doar pașaportul moldovenesc. Astfel, inspectorii controlului de frontieră au luat decizia extinderii verificărilor.

În rezultat, în portmoneul moldoveanului, s-au depistat două buletine de identitate eliberate de autoritățile române, ce prezentau semne vădite de falsificare. Tânărul de 33 de ani pe numele căruia erau actele, a declarat că a apelat la perfectarea buletinelor la o persoană necunoscută, pentru care a achitat suma de 160 de euro.

Cazul se cercetează de către ofițerii de investigații, documentele au fost ridicate și transmise spre expertiză. Pe faptul dat polițiștii de frontieră au pornit cauză penală pentru uz de fals în documente oficiale, în conformitate cu art.361, al.1 CP al RM. Persoana documentată nu și-a putut continua călătoria, fiindu-i restricționată trecerea frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram