Greceanîi îl provoacă din nou pe Chirtoacă; Îl așteaptă mâine în PMAN

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei, Zinaida Greceanîi, a reiterat miercuri invitația la o dezbatere publică, desfășurată în Piața Marii Adunări Naționale, adresată contracandidatului său Dorin Chirtoacă.

Greceanîi susține că va merge joi, cu începere de la ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), alături de echipa sa de consilieri. Ea a precizat că îl așteaptă acolo și pe Dorin Chirtoacă, împreună cu echipa sa.

„Dacă vrem să facem o dezbatere publică, atunci să fie dezbatere publică. Pe fiecare capitol din program, asupra problemelor care există în Chișinău. În fața mass-media, discutăm atâta timp cât este necesar. Discutăm cu specialiștii, cu oamenii care au întrebări, să discutăm foarte deschis”, a declarat Greceanîi în cadrul unei conferințe de presă.

Zinaida Greceanîi susține că nu își dorește să participe la dezbaterile televizate deoarece acolo nu există „suficient” timp pentru a aborda toate problemele.

Dorin Chirtoacă a refuzat marți invitația Zianidei Greceanîi la o dezbatere publică, pe care a catalogat-o drept „șmecherie electorală”.

„Noi nu participăm la evenimente electorale ale socialiștilor”, a precizat Chirtoacă pe Facebook, specificând că și dânsul a invitat-o anterior pe Greceanîi la o dezbatere, la Regia Transport Electric, refuzată de candidatul PSRM.

„Nimeni nu are dreptul să se plaseze deasupra tuturor și să se creadă cel mai deștept. Din moment ce presa și societatea civilă au stablit dezbateri ai datoria să vii la acestea, dar nu să-i sfidezi pe toți și să inventezi dezbateri proprii. Prin șmecheria de azi Zinaida Greceanîi a arătat că nu respectă pe nimeni, nu doar contracandidatul, dar nici presă și nici societatea civilă”, a mai precizat Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă și Zinaida Greceanîi nu s-au întâlnit până acum nici la o dezbatere electorală, candidatul PSRM refuzând să participe la acestea.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...