Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi într-o zi însorită de sâmbătă

evenimente64
Foto: Rebecca Ashley

Au venit și zilele de odihnă din această săptămână. Mult așteptatul weekend! După atâtea ore, teme sau muncă, e timpul să te relaxezi și să savurezi cum se cuvine acest weekend din păcate scurt, dar din fericire un pic mai călduros. Echipa #diez a selectat câteva evenimente care sperăm să-ți umple agenda în această zi. 

# CinePOLSKA 2017 – Chișinău

Cele mai interesante filme poloneze, premiate în Polonia și în lume, vor putea fi vizionate la Chișinău, între 31 octombrie și 5 noiembrie, în cadrul festivalului #CinePOLSKA, la cinematograful Odeon (str. Mihai Eminescu nr. 55). Intrarea va fi liberă. Pentru detalii despre program, intră aici.

# Expoziție de Artă Modernă

O colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova. O expoziție excepțională și plină de inspirație și culori! Descoperiți enigma din spatele fiecarui tablou și cum art-obiectele își povestesc istoria. Vino să vezi cum obiecte obișnuite capătă o nouă identitate și o nouă viață în mâinile artistului Andrei Mudrea. Detalii despre eveniment, aici.

# Discuții libere între băieți și fete

Dacă vrei să afli și să înțelegi mai bine ce cred băieții, pe de o parte, și fetele, pe de alta, în legătură cu unele subiecte, vino și participă la o discuție deschisă, liberă și degajată între reprezentanții ambelor sexe. Detalii despre eveniment, aici.

# Campionatul CUC 2017T – Divizii

Diviziile sunt prima treaptă a Campionatului Ce? Unde? Când? Participarea în Divizii este liberă și gratuită. Pentru a participa este nevoie să formați o echipă(pot juca concomitent cel mult 6 persoane) și să o înregistrați printr-un mesaj simplu aici. În cazul în care nu aveți o echipă, puteți veni individual la concurs și cu siguranță vă găsiți una pe loc.

# My Little Pony: filmul

My Little Pony: The Movie (2017) urmărește aventurile incredibile ale prietenilor ponei în timp ce încearcă să salveze Ponyville, căminul lor de suflet. Atunci când o nouă forță malefică le amenință orașul, prietenii Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity, pornesc într-o călătorie de neuitat dincolo de Equestria, unde întâlnesc noi prieteni și provocări interesante. Ca să-l urmărești, află programul proiecțiilor aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente